گروه اقتصادی: قیمتهای نفت ۵ درصد سقوط کردند تا پنجمین هفته افت متوالی خود را به ثبت برسانند؛ ضمن اینکه کاهش شدید تقاضای طلای سیاه با وجود ویروس کرونا، تأثیر بستههای تشویقی دولتها را در سایه قرار داد.
گروه اقتصادی: روند بهبود قیمت نفت با افزایش شواهد نابودی تقاضا بر اثر شیوع ویورس کرونا که تصویب بسته کمک اقتصادی در آمریکا را تحت الشعاع قرار داد، تضعیف شد و قیمتها در روز پنج شنبه کاهش پیدا کردند.
گروه اقتصادی: در میان ۲۰ کشور بزرگ تولیدکننده نفت شاید تنها یک کشور است که تاکنون از اپیدمی ویروس کرونا تا حدودی مصون مانده اما این کشور هم مشکلات بزرگی را تجربه میکند.
گروه اقتصادی: قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه پس از این که کاهش اضطراری نرخهای بهره آمریکا نتوانست بازارهای مالی وحشت زده از شیوع سریع اپیدمی کرونا را آرام کند، به روند نزولی اخیر خود ادامه داد.
گروه اقتصادی: اوپک در آخرین گزارش ماهانه خود با وجود شیوع ویروس کرونا همچنان رشد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کرد اما این رقم اکنون تنها ۶۰ هزار بشکه در روز است.
گروه اقتصادی: دبیرکل اوپک اظهار کرد این گروه و متحدانش تعهد تازهای برای رسیدن به توافقی نشان میدهند که بازارهای نفت دچار بحران ویروس کرونا را تثبیت خواهد کرد.
گروه اقتصادی: قیمت نفت با گسترش سریع ویروس کرونا و نگرانیها از کندی رشد اقتصادی، در معاملات روز جمعه به پایینترین حد خود در بیش از یک سال گذشته رسید و در مسیر ثبت بزرگترین کاهش هفتگی در بیش از چهار سال اخیر قرار گرفت.
گروه اقتصادی: در پی شیوع ویروس کرونا و افزایش نگرانیها درباره کاهش تقاضا برای سوخت، بهای نفت در پنجمین روز متوالی به پایینترین میزان از آغاز سال ۲۰۱۹ رسید.
گروه اقتصادی: بر اساس گزارش آژانس بینالمللی انرژی در ماه فوریه ۲۰۲۰ شیوع ویروس کرونا باعث خواهد شد تقاضای نفت جهان در سه ماهه اول و دوم سال ۲۰۲۰ به ترتیب ۱.۱ و ۳۴۵ هزار بشکه در روز کاهش داشته باشد.
گروه اقتصادی: قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر انتشار ویروس کرونا در کشورهای متعدد که سرمایه گذاران را نگران دورنمای تقاضا ساخت، حدود سه درصد سقوط کرد.
گروه اقتصادی: قیمت نفت معاملات هفتگی خود را تحت تاثیر گسترش ویروس کرونا، تحرکات آمریکا در بازار نفت و شایعه خروج عربستان از اوپک پلاس، با ۲.۵ درصد کاهش آغاز کرد.
گروه اقتصادی: عربستان سعودی، امارات متحده عربی و کویت در واکنش به افت تقاضا که ناشی از شیوع ویروس کرونا است، درباره اقدام مشترک برای کاهش تولید نفت به میزان ۳۰۰ هزار بشکه در روز مذاکره کردند.
گروه اقتصادی: در پی شیوع ویروس کرونا که تقاضا برای نفت را محدود کرده و نرخ فعالیت پالایشگاههای آسیایی را کاهش داده است، رقابت داغی میان صادرکنندگان برای داشتن سهمی از این بازار مهم شکل گرفته است.